9 gedachten over “Sneeuwman zijn …

  1. He he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar eens hele pakken sneeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens meeHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar eens hele pakken sneeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens meeNovember ruilt z'n naam in voor DecemberDe thermometer daalt beneden nulDe dagen zijn geteld op de kalenderSint Nicolaas met speelgoed was weer gulEn stilaan hoort men zacht een Kerstmis-deuntjeHet nieuwe jaar, dat staat al bijna klaarDe winter klopt al aan ons achterdeurtjeEn hoop'lijk krijgen wij veel sneeuw dit jaarHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar eens hele pakken sneeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens meeHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar eens hele pakken sneeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens meeHet water wordt 't ijs waarop we schaatsenDe lucht, die wordt al grijs gevuld met sneeuwJe ziet op straat de mensen zich al haastenWant thuis is 't nu warm bij iedereenEn door 't venster staren de gezichtenMet kinderogen zoekend naar wat sneeuwMen luistert naar de laatste weerberichtenEen man voorspelt de winter van de eeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar eens hele pakken sneeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens meeHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar eens hele pakken sneeuwHe he he, Sneeuwman uit 't noordenBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens meeBreng dit jaar jouw sneeuw naar hier eens mee© RoffelsFijne feestdagen Riet, boordevol geluk voor jou en je geliefden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s