10 gedachten over “Post voor de kerstman ?

  1. Ja leuk! Het schijnt dat er echt post aan de kerstman komt en ook beantwoord wordt.OT: Dickens wordt inderdaad heel druk bezocht, dit jaar vanwege de sneeuw waren het er 'maar' 100.000, het eerste jaar dat ik ging waren het er 150.000 maar genoten heb ik alle keren. Je zou ook een nacht in een hotel kunnen verblijven, dat wordt ook veel gedaan, per slot duurt het hele festijn 2 dagen. Er komen veel buitenlanders, bussen met Duitsers, Chinezen, Engelsen hebben we dit keer gezien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s