9 gedachten over “Swarovski.

  1. Ik las eerst: zwaar op ski… hihi.Maar wat een prĆ chtige impressies van dit winterwonderland plaatste je hier! Puur kristal van de natuur, knap in beeld gebracht!Fijn weekend Riet, geniet van alles wat je op je weg tegen komt…

    Like

  2. Hoi Riet, nog vergeten te zeggen dat ik 't fijn vind dat je je blog-draad terug opgepakt hebt. Ben benieuwd naar je winterfoto's, kom wel niet zo vaak langs, maar als ik kom wil ik niks missen. Alvast een mooi begin, mooi contrast he die witte sneeuw op die rode besjes… Groetje, AmaZony

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s