3 gedachten over “De toekomst.

  1. Hoi Riet ! Via via hier op jouw site terchtgekomen en n beetje door je foto's gebladerd. Staan heel wat knappe beelden tussen en wat me vooral opvalt is je oog voor de compositie. Ook je onderwerpen kan ik wel smaken, n speelse kijk op alledaagse dingen. Proficiat ! Hier kom ik vast nog langs !Fijn weekend en groetjes,AmaZony

    Like

  2. Schattige foto.Hij heeft zijn koppie wel mee, grappig !Zou heel goed kunnen hoor je foto's groter te plaatsen, ze zijn zeker de moeite waard om ze te laten zien.Mooie scherp.Even uitproberen misschien.Succes en groetjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s