Eindelijk vlak !

44 km hebben we vandaag gefietst, en dit op een vlak parcours in tegenstelling tot eergisteren.  Ons vertrekpunt was knooppuntnr.10 in Betekom en langs de Demer fietsten we richting Ramsel, waar we onder het goedkeurend oog van Bella de koe een lekkere smos aten; kwestie van op kracht te blijven.  Via Ramsel fietsen we verder richting Booischot waar we onze dorst lesten in de Pallieterhoeve ( vroeger gekend als “De Macadam”). Langs Zonderschot ( nog nooit van gehoord) en Pijpelheide geraakten we weer in Betekom. Alles zat mee vandaag : een stralende zon ( meer dan 22°), meestal autovrije wegen en vooral vlak.
Fietsroute : 10 – 09 – 95 – 12 – 71 – 96 – 75 – 55 – 61 – 11 – 92 – 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s